5.2.2017

Askel muuttumiseen ja ryhdistäytyminen

  En ymmärrä, miksen vain voisi jo päästä eteenpäin. Tuosta hiton masentavasta suhteesta on jo pian 3 vuotta, ja pyörin siinä edelleen. Joka kevät kun aurinko alkaa viipymään pitempään taivaalla, tuo kyseinen suhde nostaa päätään muistoissa. Siis ihan aina. Niin paljon kuin rakastankaan kevättä, jokainen sulava lumikasa ja ensimmäiset leskenlehdet tuovat sen mieleen. Ei niin että tässä mitään leskenlehtiä vielä kasvaisi, kunhan mietin. Muutaman kuukauden päästä on oikeasti kevät, ja niihin aikoihin kolme vuotta sitten se tapahtui. En jaksa ymmärtää edes sitä, miksi siitä on todella jo niin kauan, emmekä edes olleet yhdessä kovin kauaa - mutta silti jaksan muistaa ja miettiä ja ajatella ja ikävöidä. En tajua miksi minulla on yhä ikävä. Miksen vaan voi päästä eteenpäin ja jatkaa matkaani ihan kuin ennenkin! Miksi! (Tähän väliin sellaisia itkupotkuraivari -emojeita). Saapuva kevät ei tosiaankaan auta asiaa. Muistan kuinka silloin oli pääsiäinen, lumet sulivat ja pajunkissat alkoivat kasvamaan. Kun kävelin sellainen vihreä parkatakki päällä, jokainen päivä, kaksi kilometriä bussipysäkille ja bussilla keskustaan, ja siitä hänen luokseen. Joskus menin koulusta suoraan ja tulin vasta illalla myöhään kotiin, joskus kävin kotona ja lähdin heti. Rakastin. Rakastan. Muttei hän rakasta enää. Se on ihan okei. Kunhan vain ensin pääsen hänestä yli.


  Mutta anyway - mulla on nyt salikortti. Siis ihan oikeasti! Oon ryhdistäytynyt ihan todella! Oon alkanut pudottamaan painoa. Viikon olen tehnyt töitä ja fiilis on täydellinen sen suhteen, että tulen onnistumaan. Aion pudottaa ne kauheat 40kg jotka ovat kummitelleet kehossani vuosia. En ole ollut normaalipainossa sitten ala-asteen, mutta uskokaa tai älkää, aion todella onnistua ja vielä joku päivä olla normaalipainoinen. Tässä en aio luovuttaa.
  Sitouduin kuntosalille kahdeksi vuodeksi. Rahaa siinä tulee menemään, sillä yksi kuukausi on vajaat 60e, mutta ottaen huomioon että kyseiseen kuukauteen kuuluu personal trainer ja ryhmäliikuntatunnit. Oma PT aikani on muistaakseni ensiviikon lauantaina, jolloin käymme tarkemmin läpi omia tavotteitani ja suunnitelmia painonpudotuksen suhteen. Sali on todella mukava, sillä siellä on paljon vaihtoehtoja mitä voi tehdä. Parasta ehkä on se, ettei asiakkaita ole järkyttävää määrää kerralla - joten yleensä siellä voi olla aivan rauhassa. Tuntuu, että siellä saan olla juuri niin kuin itse haluan, ja saan tehdä liikkeet ihan omassa tahdissani eikä perässä ole kauheaa jonoa. Vapaapainosalissa olen saanut olla tähän mennessä aina yksin, ja siellä olen saanut omat musiikit soimaan. Oon päättänyt onnistua.


4 kommenttia:

 1. Vau kuulostaa kivalta salilta ja ei paha hinta kun saat pt:n käyttöön :) tsemppiä projektiin :) ja hei nopsaa aika menee niin kohta huomaat että on jo kesä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Ajatellen paljonko PT maksaa yksin ostettuna, joten onhan tää halpa :) Kiitos paljon! Jep, kesä onkin jo parempi juttu :D

   Poista
 2. Tsemppiä, sä pystyt siihen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Mä näytän, että pystyn :)

   Poista

∞ Saa kommentoida vapaasti ja antaa mielipiteitä!
∞ Muita kunnioitetaan ja muistetaan käytöstavat.
∞ Ihanaa kun oot siinä!