25.2.2017

As. 26 pesuk. + kh 2h

    Mitä teen? -Istun pyykkituvan lattialla kirjoittamassa blogiin.
    Jostain syystä olen suunnattoman huono pyykkien pesemisessä, mutta nyt sain viimein aikaiseksi. Pyykkejä vain kertyy ympäriinsä kylpyhuoneeseen ja kokoan niitä yhteen pinoon, ja lopulta ne eivät mahdu edes pyykkikoriin - joten minulla oli tänään täynnä sekä kori että pyykinpesukassini. Pesin ensin kassin sisällön, ja nyt tuolla pyörii korista puolet. Huomenna pyöritän vielä ne loput puolet ja ehkä joitain vaatteita vaatekaapin puolelta. Liian raskasta. Älkääkä olko huolissanne vaatteiden hygieniasta - pesen pyykkejä myös käsin. Minulla on oma ämpäri sitä varten, pesuainetta, joku sieni ja hanasta tulee vettä. Ei siis ongelmaa sen suhteen, että alusvaatteet loppuvat tai muuta vastaavaa, vaikka kyllä pyykinpesukone onkin kätevämpi. Mutta koska vesi on ilmaista, ei mulla ole mitään ongelmaa istua suihkun lattialla pesemässä pyykkejä ja lotraten vettä.
    Pitäisi alkaa kyllä ryhdistäytymään pyykinpesussa. Onko jollain muulla se ongelma, että se on vaan ihan syvältä? Ajattelin, että jos pitäisin kerran viikossa pyykkipäivän, niin, ettei sitä pyykkiä kerry niin ettei kylppärissä mahdu kävelemään. Torstai tai lauantai kuulostaa hyvälle pyykkipäivälle.
    Okei. Pesutuvan lattia on aika vetoinen ja kylmä istuttava.

    Lonkka voi tavallaan hyvin - tai olisin sanonut niin vielä puolituntia sitten. Olen koko päivän popsinut kipulääkkeitä. Mutta nyt kun päätin alkaa kurottelemaan lakanoita naruille... Aih. Kipu räjähti taas, ja siksi tässä nyt istunkin ja odotan koneen loppuun pyörimistä. Vielä puolituntia.
Kortisonipiikistä on jo yli kaksi vuorokautta, joten kohta voin oikeasti alkaa odottelemaan kivun hellittämistä. Tai odottelen jo. Tällä hetkellä kipu tulee takaisin pitkäaikaisessa tai yllättävässä rasituksessa. Kuten nyt. Tuntuu, että joku työntäisi terävää neulaa syvälle lonkan lihaksistoon. Verratkaa kipuani siihen. Ehkä saatuani pyykit narulle käyn suihkussa ja hipsin peiton alle Mindyn viereen. Paitsi että mun piti leipoakin tänään huomista varten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

∞ Saa kommentoida vapaasti ja antaa mielipiteitä!
∞ Muita kunnioitetaan ja muistetaan käytöstavat.
∞ Ihanaa kun oot siinä!