19.1.2017

Yksinjääminen

  Yritin olla vahva, kun he lähtivät ovestani, ja jäin vielä varmistamaan ettei kaksossiskoni ajaisi vasta kortin saatuaan ojaan pihasta lähtiessään. Yritin olla vahva, kun seisoin parvekkeellani Mindy sylissä, katsoen että he pääsevät hengissä kotimatkalle. Yritin olla myös vahva, kun kävelin parvekkeelta sisälle, ja sytytin valon pieneen lamppuun, jonka tarkoitus on valaista lähes koko olohuone, sillä minulla ei ole kattovaloja. Painoin Mindyä hieman tiukemmin rintaani vasten ja jäin miettimään sitä, että ensinnäkin, oli todella kivaa kun kaksossiskoni ja pikkusiskoni tulivat yllättäen luokseni iltapalalle. Tarjosin heille kuumaa glögiä, patonkia ja voileipää. Istuimme sohvalla ja katsoimme muumeja. Juttelimme pikkusiskon rippikoulusta, inssistäni, ja kaksossisko opetteli kitaransoittoa. 
   Odotan aina innolla sitä, että joku tulee luokseni, saan laittaa ruokaa pöytään ja pitää seuraa. Ei luonani käy juuri ketään muita kuin sisaruksiani, sillä kaksi ystävääni asuvat niin kaukana. Kuitenkin heidän lähtiessään jään yksin asuntooni, läheisriippuvainen persoonani astuu esiin, istun sohvalle ja alan miettimään, miten kauan joudun taas olemaan yksin. On välillä vaikeaa, kun elää yksin eikä kukaan ole kysymässä miten menee. On hankalaa, kun jään yksin asuntooni. Pelkään, ettei kukaan halua enää ikinä tulla luokseni, ettei kukaan enää ikinä halua nähdä minua ja minut hylätään aivan yksin omaan koppiini asustamaan, eikä kukaan ole tukenani silloin kun tukea tarvitsen. Tiedän, että ajattelutapani ei ole järkevä, ja että siinä on kyllä korjaamisen varaa. Mutta pelkään ihan käytännöllistäkin yksinjäämistä todella paljon. 


1 kommentti:

  1. Mua kans ahdistaa välillä tää yksinäisyys, on mulla tosiaan mies ja kissat mutta se ei ole sama asia kuin kaverit. Mulla oli entisessä suhteessa kans läheisriippuvuutta, ja kun exän kanssa oltiin kaukosuhteessa, niin aina kun tuli kotiinlähdön aika, itkin ja ulvoin jo edellisen illan ja yön niin et hyvä etten saanut henkeä.

    VastaaPoista

∞ Saa kommentoida vapaasti ja antaa mielipiteitä!
∞ Muita kunnioitetaan ja muistetaan käytöstavat.
∞ Ihanaa kun oot siinä!