13.11.2016

Loppumaton väsymys

  Tuntuu että vapaapäivät koostuu aina tästä:
  Nousen ylös kolmen jälkeen iltapäivällä, ja ihmettelen miksi ulkona on niin pimeää. Sitten muistan että on talvi ja aurinko on jo laskemassa hyvää vauhtia, ihailen tilannetta. Syön jotain, istun sohvalle ja avaan tietokoneen ja tv:n. Selaan turhia ohjelmia ja katson tietokoneelta kaikki oleellisimmat jutut, pyörin hetken We heart it -sivulla etsien kadonnutta motivaatiota ja keskityn selaamaan kaikki lukemani blogit läpi. Sitten avaan verhot ikkunan edestä ja arvioin vallitsevan säätilanteen, ja seisoskelen terassin ison ikkunan edessä Mindy sylissäni katsellen maisemia. Mindy nauttii, kun se saa sylissä istuessaan katsella ulos - saatamme seistä siinä pitemmänkin aikaa katsoen lintuja, ja parasta jos ohitse kulkee koira omistajansa kanssa. Sitten on tuon kissan nenänjälki ikkunassa.


  (Pahoitteluni kuvan erityisen huonosta laadusta, en tiedä mitä sille tapahtui).
  Niin, ja tämän jälkeen se aurinko todella onkin jo laskenut. Saatan tehdä jotain oikeaa ruokaa, tänään se oli kinkku-makaronilaatikkoa purjon kanssa. Sitten kirjoitan ehkä jotain, luen kirjaa, soitan pianoa tai kitaraa hetken tai katson jonkun elokuvan. Käyn suihkussa, ja sieltä tullessani keitän teetä, tai vuodenaikaan sopien glögiä, ja asetun peiton alle ottaen tietokoneen sänkyni viereen. Netflix sarjoja en oikeastaan katso sen kummemmin, mutta ainoat mitä todella olen katsonut, on Teen wolf ja Pretty little liars. Rakastan niitä! Ja varsinkin Pretty little liarsia tulee katsottua iltaisin, ainakin nyt talvella. En tiedä miksi.

  On aika hankala saada päiviin mahdutettua mitään, kun nukun niin pitkään. Enkä edes tiedä mistä johtuu, että menen nukkumaan puolenyön aikaan ja herään seuraavana iltana parhaillaan kuuden aikaan. Se on outoa. Voisin alkaa laittamaan herätyksen jokaiselle aamulle. Mutta kun väsyttää niin paljon! Eikä nukkuminen tunnu edes auttavan, vaikka nukkuisin joka yö yli 15h putkeen.


 

  Hearts,
  Niiu

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Meijänkin Lilli-kissa tykkää hämmästellä maailmaa ikkunasta mun sylissä :D

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

∞ Saa kommentoida vapaasti ja antaa mielipiteitä!
∞ Muita kunnioitetaan ja muistetaan käytöstavat.
∞ Ihanaa kun oot siinä!