11.11.2016

Yksiön muodonmuutos

  Sain tänään viimein paljon odottamani ikean paketit. Niitä oli kolme ja painoi parisataa kiloa. Mun oli tarkoitus saada ne vietyä kotiin pulkassa vetäen, mutta luovutin todetessani ettei kaikki paketit mahdukaan pulkkaan. Nyt kun on talvi, niin kaupassa käydessäni raahaan kauppakassit pulkalla kotiin. Kivempaa kuin niiden kantaminen pakkasessa. Joten soitin taksin ("moi, öö.. Mä tarviin taksin tänne r-kioskin pihalle.. Mulla on painavia pahvilaatikkoja täällä"). Tietysti toivoin taksikuskin olevan joku komea ja lihaksikas mies joka kantaisi kaikki paketit asuntooni asti, mutta valitettavasti hän taisi olla yli viidenkymmenen. Kantoi kuitenkin paketeista painavimmat, koska jätin ne hänelle sanoen "kanna sä noi" kun hän tarjosi apuaan. Hän ähelsi niitä vielä takakonttiin kun minä istuin jo etupenkillä turvavyön kanssa. Tunsin itseni aika tyhmäksi. Mutta respectit siitä, että taksikuskit nykyään todella auttavat tavaroiden kantamisessa ja avaavat auton oven. Hän jopa kantoi ne painavimmat paketit asuntoni ovelle ja heitti läppää kerrostalon pihassa olevista ikkunasysteemeistä (täällä vaihdetaan ikkunat jokaiseen asuntoon, ja etupiha on täynnä niitä laatikoita joissa on uudet ikkunat). Saimme puikkelehtia lumihangen läpi ja taksikuskilla meni lunta kenkiin ja selitin kovaan ääneen, että joku logiikka voisi olla ikkunoiden pihalle jättämisen kanssa, kun ei mahdu kulkemaan. Hän oli samaa mieltä, toivotti hyvät illan jatkot ja poistui paikalta. Jos taksikuskit ovat aina näin mukavia (muttei niin nuoria mitä olisin toivonut), voisin alkaa kulkemaan taksilla enemmänkin. Se oli jopa hauskaa.

  Saimme tapella kolmisen tuntia, että sain tilaamani huonekalut kasaan ystäväni avustuksella. Ostin sänkyni vierelle 'yöpöydän', tai hyllykön, vanhan yöpöydän tilalle sekä vaaterekin, uuden yövalon koska hajotin edellisen vaihtaessani lamppua, sekä muutaman kulhon ja lautasen. Multa puuttui vasara ja ruuvimeisseli, joten värkkäsimme ne kasaan ilman niitä. Hyllykön kasaaminen hieman epäonnistui, sillä yksi hyllyn osa ei mennyt pohjaan asti joten yhdestä kohti ei saatu sitä lainkaan ruuvattua kiinni - ihan tukeva se kyllä silti on. Tai tilannehan meni niin, että ystäväni miehenä kasasi kalusteet ja minä naisena seisoin lukemassa ohjeita ja neuvoen miten ruuvit kiinnitetään.

  Nyt asuntoni näyttää siis tälle parhaista kohdistaan! Päädyin siivoamaan sen kokonaan selkäkivustani huolimatta. Valokuville sängyn yläpuolella täytyy vielä tehdä jotain, koska ne näyttää sille, että ne olisi vain ripoteltu seinälle toivoen niiden näyttävän hyvälle - muttei ne näytä. Sen sijaan peilin vieressä olevat mustavalkoiset kuvat on aika kivoja. Mitä mieltä te olette? Ja pöytäliinan voisi tietysti silittää.
   Illan olen vain katsellut Gravity -elokuvaa ja selaillut uusinta Harry Potter kirjaa, Kirottu lapsi. Se vaikuttaa jännälle, vaikka vähän hämääkin se ettei siinä ole tavallaan tarinaa lainkaan, vaan koko kirja on kirjoitettu vuoropuhein. En oikeastaan ollut tietoinen asiasta ennen kuin kirjan ostin, koska ikuisena Harry Potterin rakastajana se nyt vaan oli pakko saada.


ONKO JOKU JO EHTINYT LUKEA TUON KIRJAN?

  Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

∞ Saa kommentoida vapaasti ja antaa mielipiteitä!
∞ Muita kunnioitetaan ja muistetaan käytöstavat.
∞ Ihanaa kun oot siinä!