11.11.2016

Alkuhenkäys

  Moikka! On oikeasti jännää taas pitkästä aikaa tarttua antaumuksella blogiin ja yrittää kirjoittaa jotain enemmän tai vähemmän järkevää ja luennollista. 

  Mun nimi on Jenni ja olen 18 vuotias. Kaveripiirissä mua kutsutaan Niiuksi, ja se nimi tulee luultavasti julki myös täällä. Asun Keski-Suomessa yksin kissani Mindyn kanssa, ja opiskelen ensimmäistä vuotta eläintenhoitajaksi (opinnot alkoivat elokuussa jolloin muutin tähän pieneen asuntooni).

  Olen kirjoittanut blogia lähes koko ikäni - siis niin kauan kun tietokoneen näppäimet on pysynyt hallussa. 10 vuotiaana kirjoitin ahkerasti monta kertaa päivässä blogia, jonka ulkoasu oli enemmän kuin tyylikäs ja nimi koostui lempinimestä Jenska. Tekstit täyttyivät hevosilla, ihmeellisen lapsiangsti -vaiheen paineilusta, ruoanlaitosta, Pollux-hevoskerhon kirjoista ja tavaroista, lopulta ensimmäisistä kirosanoista ja elämä on paskaa -asenteesta. 16 vuotiaana otin siitä hieman taukoa, ja nyt ajattelin aloittaa bloggaamisen oikeasti uudelleen! Joku saattaa muistaakin minut joidenkin blogien tai edellisen blogini puolelta. Tässä välissä olen kirjoittanut päiväkirjoja kantaen niitä mukana jopa kaupassa, kirjoittanut kuulumisia opettajille romaanien muodossa ja värkännyt omia juttuja vähän sinne tänne. Kirjoittaminen on mulle elämäntapa, joka auttaa käsittelemään tunteita, joita useasti on turhankin paljon.


  Harrastan virallisesti vain pianon soittoa ja säveltämistä sekä laulamista. Soitan pianon lisäksi myös hieman kitaraa. Rakastan kaikin puolin klassista musiikkia sekä sen ohella akustista ja countrya. Näiden lisäksi luonto, eläimet, meret, lukeminen, sisustaminen, uiminen, sitaattien kerääminen leikekirjaan ja sekä valokuvaus on lähellä sydäntäni.
  Ja niin. Mun elämä ei todellakaan pyöri vain eläinten, luonnon, kirjoittamisen, musiikin ja muumisitaattien kanssa - siinä mukana on myös rakkausdraamat, opiskelu, mieltä kalvava menneisyys jota tällä hetkellä yritän prosessoida pois alta, laskujen maksaminen, vihollisuus tiskien kanssa, itsenäinen englannin opiskelu joka ei suju sekä elämä tuon puolivuotiaan turhankin vilkkaan kissani kanssa.

  Blogini tulee pyörimään koko elämäni ympärillä, perehtyen siihen mitä on olla minä, itsenäistymistä yrittävä nuori joka omaa ei niin tavallisen elämän. Elämä, joka on ollut yhtä pyörremyrskyä ja tulee olemaankin.
  Jos haluaa liittyä lukijaksi, se kohta löytyy ihan blogin alaosasta (siellä on myös hehkeä
spotifypalkki josta näkee kaikista ihanimmat kappaleet ikinä).

  Olisi kivaa jos edes joku alkaisi lukemaan blogiani, vaikka kirjoitankin myös ihan terapeuttisesti omaksi ilokseni.

MILTÄ BLOGIN ULKOASU NÄYTTÄÄ SUN SILMÄÄN?

  Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

∞ Saa kommentoida vapaasti ja antaa mielipiteitä!
∞ Muita kunnioitetaan ja muistetaan käytöstavat.
∞ Ihanaa kun oot siinä!